Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aldatılırsanız Affeder misiniz?  (Okunma Sayısı 314 defa)
arzoom
Global Moderator
Sr. Member

http://www.diyetebasliyorum.com

« : Mayıs 11, 2008, 04:20:18 ÖS »

Siz olsanız aldatıldığınızda affeder miydiniz?

Ben asla affetmezdim.

bayliz
Sr. Member

« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2008, 01:44:37 ÖS »

Büyük konuşmiim ama bende affetmezdim
perfect
Newbie
*

« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2008, 02:52:34 ÖS »

herkes aldatabilir ve aldatılabilir... bence bunun için suçlaıcak kimse yok herkes hata yapabilir.. sevgiliniz aldattıysa onu ölümününe cezalandırabilirsiniz ama unutmayın bunu sizde yapabilirsiniz!!!hata bizler için!hiç kesin konuşmayın kendiniz ve sevgiliniz hakkında!o beni asla aldatmaz demeyin!yapabilir bunun senedi yok! tabi geride kalacak olanları düşünme zamanı olsa o an sanırım kendini bilen kimse yapmazdı!
aylili
Newbie
*

« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 01:41:32 ÖS »

Duruma göre değişir. Eğer benim suçumdan dolayı yaptıysa affederim.
missycat
Sr. Member

« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 11:35:37 ÖÖ »

Bakın Oya Germen ne demiş?

'Neco beni hep aldatırdı'
Şarkıcı Neco'nun yaptığı 'eşimi aldattım' açıklamasına eski eşi Oya Germen bu şekilde cevap verdi.

Bir televizyon programına katılan şarkıcı Neco'nun eski eşi Oya Germen, Neco ile evli olduğu dönemde aldatıldığı iddialarına yanıt verdi.

Neco’nun bir programda söylediği ‘evliyken eşimi aldattım’ sözünün hatırlatılması üzerine Germen, evli olduğu dönemde aldatıldığını bildiğini belirterek " Çoğunu biliyordum. Hiç sesimi çıkartmadım.

Önümde iki yol vardı. Ben sessiz kalmayı tercih ettim. 31 yıl boyunca bir kere bire kavga etmedik. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı tercih ettim. Neco beni ilk olarak evliliğimizin 4.yılında aldattı. Ben çocuklarıma mutlu bir yuva sunmak istedim. Çünkü ben sorunlu bir ailede büyüdüm" dedi.

Neco baba oluyor

23 yaşında evlendiğini Neco’nun da 30 yaşında olduğunu anlatan Germen, evlendikleri zaman kendisinin daha popüler olduğunu ama evlendikten sonra eşini, işine tercih ettiğini ve ona destek olmaya karar verdiğini dile getirdi.

Neco’yu çok sevdiğini ve aldatmaların gelip geçici şeyler olarak gördüğünü anlatan Germen, şimdi kendini hatalı gördüğünü ve şu anki aklıyla farklı davranacağını söyledi.

Neco’nun yaptığı ‘zaten ayrılmayı düşünüyordum’ açılamasına çok üzüldüğünü anlatan Germen, eski eşine telefon ettiğini ve Neco’nun söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söylemesi üzerine, ‘asıl ben yanlış anladım önemli olan o’ dediğini dile getirdi.
başak
Newbie
*

« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2008, 10:21:22 ÖS »

her zaman kişiye ikinci bir şans verilmesinden yanayım nede olsa insanız herkes hata yapabilir ama devam ederse tabiki tekmeyi vururum
hanımeli
Administrator
Hero Member

« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2008, 10:25:20 ÖS »

her zaman kişiye ikinci bir şans verilmesinden yanayım nede olsa insanız herkes hata yapabilir ama devam ederse tabiki tekmeyi vururum
kesinlikle sana katılmıyorum değil ikinci bir şans ,şans bile vermem ona...
ve her zaman bunu hissettiririm..
ondan sonrası kendine kalmışş
atakızı
Full Member

Atam İzindeyiz

« Yanıtla #7 : Ağustos 16, 2008, 12:52:11 ÖÖ »

ihanetin affı olmamalı
insan ihanet edebilecek noktaya gelmişse ne diye ilişkisini devam ettirir ki
eşinden ayrılıp ne yapacaksa yapsın o zaman ilişkiyi devam ettirmenin bir gereği yok
bende ihanete uğradım
üzüldün mü derseniz üzülmek ne ki yıkıldım ve affetmedim
aslada affetmem
affetseydim eğer hep bir endişe içinde olurdum tekrarını yaşarmıyım diye
buda beni ve karşımdaki insanı mutsuz ederdi
o yüzden ayrılmak en doğru karar

CUMHURİYETİ,VE ONUN GEREKLERİNİ YÜKSEK SESLE ANLATINIZ.BUNU YÜREKLERE YERLEŞTİRMEK İÇİN ELVERİŞLİ OLAN HİÇBİR DURUMU KAÇIRMAYINIZ. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
gamzeler
Newbie
*

« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2008, 07:20:30 ÖS »

ayrılık kararı çok iyi düşünülerek verilmeli,çocuklar arada perişan oluyor maalesef,boyunları bükük kalıyor...affetmek de evliliği bitirmek de birbirinden zor olsa gerek.....
medusa
Jr. Member
**

« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2008, 10:11:05 ÖÖ »

ona önceden bunun bedellerini nasıl ödeyeceğini hissettiririm eğer hala cesaret bulup aldatıyor veya buna yelteniyorsa o bedelleri tek tek öder ... konu ne olursa olsun eğer ilkinde hakettiği tepkiyi vermiyorsan bu ikincisi için karşı tarafı cesaretlendirmek olur bence...tabi yaşasam böyle ahkam kesmeye benzermi naparım bilmiyorum...

artık daha mavi gökyüzü...seninle...
elvira
Newbie
*

« Yanıtla #10 : Ekim 02, 2008, 12:12:34 ÖS »

genel itibariyle aldatılmak affedilecek bişey değildir. konusu bile insana çok ağır geliyor. ancak bu olay o kadar ciddi sorumlulukdur ki, olay başımıza gelmeden bilemeyez. İlk okuduğumda düşündüm ne yaparım diye (tabii bu arada her türk kadını gibi benim kocam yapmaz dedim itiraf edeyim) iki çocuğum var. biri kız biri erkek. o kadar babalarına düşkünler ki...babaya bırakamam çocukları, onlar da  babarını bırakmaz istemezler benide bırakmaz istemezler. bende onları bırakamam yani tam bi kısır döngü. düşün düşün çıkama işin içinden. Ama aldatmak adam kronikleşmişse yapacak bişey yoktur. Ondan uzaklaşmak gerek ama yaptığı hatanın farkındaysa bırakacağım diye blöf yapıp, onu süründürmek ama bırakmamaktır. affetmeyecekmiş yapıp affetmek en güzeli. sıkıntı yine bize yani affetmesen de. çemberde dönen hemster olmamak için...adamın yaptığı hatayı koca ödemiyor ki yine biz ödüyoruz, çocuklarımız ödüyo.
hanımeli
Administrator
Hero Member

« Yanıtla #11 : Ekim 02, 2008, 05:22:56 ÖS »

Haklısın elvira ama ben yinede diyorumki affetmezdim asla...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: